tirsdag 13. oktober 2009

Flere masker.....................

Disse er litt mildere....ikke så skremmende. Vi har fått litt av en samling, trodde ikke vi hadde såå mange. Vi har flere...

Min mann kjøpte denne flotte skulptur på Fretex for nesten ingen ting. Vi mener den er laget av Elfenben.....litt av et røverkjøp. Nå vil jeg gå ut i det fine været og nyte fridagen min.
Ha en god dag ;o)

8 kommentarer:

 1. Nr 3 ovenfra er akkurat lik en av mine! :o))

  SvarSlett
 2. Hvor det nogle flotte masker,jeg kan rigtig god lide den med blå, røde og gule farver.

  SvarSlett
 3. Dom här tyckte jag såg bättre ut, har ni köpt alla på resor ni gjort?

  SvarSlett
 4. De ser altså HELT anderledes herinde end derude ;) Tak for em dejlig lørdagsaften. Det er godt at kender jer :^*

  SvarSlett
 5. For en fantastisk samling med masker dere har!!
  Det gjorde seg utrolig godt som dekorasjon der i trappa! Noen ser nifse ut mens andre ser fredsommelige ut! Jeg har sittet her og studert uttrykkene! Jeg synes alltid det er vanskelig med bilder men dette med masker er virkelig greia. Både morsomt og stilig på en gang! Hadde jeg ikke sett at du hadde kjøpt de i forskjellige butikker her hjemme hadde jeg trodd jeg var kommet hjem til en familie som reiser mye i afrikanske land! Stilig!!
  Det stoffet du fortalte om hørtes lekkert ut! Håper du har tenkt å fotografere når prosjektet er ferdig :)
  Jeg har også sett denne bloggen som har nesten samme navn som min..Vet ikke om innehaveren er klar over min blogg eller om det er tilfeldig. Velger å tro at ikke noen med vitende og vilje vil ha nesten samme bloggnavn som andre..
  Men jeg ser at bloggene våre er veldig forskjellige i hvertfall..Nå skal jeg øyeblikkelig slå av pc'en her. Skal bare titte innom Ros/Linda og legge igjen noen ord!
  Kardemomme :))

  SvarSlett
 6. Hej, det er en fantastisk samling af masker i har og ideen med at hænge dem på trappen er rigtig god. Nr. 5 ligner meget en som mine forældre havde da jeg var lille pige, så det er rigtig hyggeligt at gense den.
  Hav det rigtig godt.

  SvarSlett
 7. Lo høyt av trolldeigfigurene du og din mann fikk! jeg har også lært at man skal overdrive litt om man skal tegne karrikaturer av folk og dette var jo riktig tenkt om nevøen som laget trolldeigfigurene :))Så koselig å få noe sånt!
  Det som er synd med disse figurene er at de skrumper litt inn med årene men mine overlevinger har faktisk ligget i kurven der i
  20 år..Fikk nesten litt lsyt til å prøve meg igjen. Siden jag aldri har hatt tilgang på å lage kremikk er trolldeigen en grei løsning.
  Ha en fin helg med dine :))

  SvarSlett
 8. HEI BISTEL:)
  Nå gleder jeg meg over maskesamlinga di,og over at Marte reiser til Kenya til lørdag.......hun lover at det blir harde pakker under juletreet til jul!!!!!
  Nå skal du høre jeg har fått oppgaveteksten til neste oppgave:Form og formbeskrivelse. Jeg er snart klar for keramikkverkstedet ditt.......fiolineklem:)

  SvarSlett