fredag 2. oktober 2009

Høstferie aktiviteter!!

Har nettopp tatt ut ting fra råbrenning. Har sittet hele dagen og glasert. I morgen tidlig blir ovnen satt på til glasurbrenning......dette blir spennende. Ovnen kan først åpnes søndag ettermiddag....gleder meg.

Resten av familien er fult opptatt av å slipe og male gulvet i stuen.....det blir bare så flott. Så flinke de er.God helg :o)

4 kommentarer:

 1. Nydelige ting! Skikkelig søt unicorn (eller hva det nå heter ;o))
  Flinke jenter har du også! :o)
  God helg!

  SvarSlett
 2. I er så dygtige...især dig,da! :-D Glæder mig til at se det færdige resultat, og så glæder jeg mig også til at se mine damer med glasur!! Og gåsen!!! ;)God weekend til jer også.

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har så gode medhjelpere til gulvprosjektet ditt :)Hvite gulv er så flotte og jeg misunner alle som har gamle tregulv som kan males..Det er ikke alltid lett å finne tid til alt man har lyst til å gjøre.
  man skal jo være sammen med mann og barn og huset trenger oppfølging osv..osv..Men det er viktig å finne pusterom i hverdagen som er helt ens egne. Du er heldig som er så flink med hendene dine! Keramikken din er så vakker og tenk at du har din egen ovn slik at du kan utfolde deg så mye du vil..
  Ha en fin søndag videre. I dag skinner sola igjen og jeg skal øyeblikkelig gjøre noe annet enn å sitte foran pc'en ;)Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Nydelige figurer! Falt ekstra for enhjørningen. Sååå skjønn! Du er så flink! Gulvet blir også flott!

  SvarSlett