mandag 19. oktober 2009

Nå er smykkene ferdige........


Øredobber.....
Ringer...........
Skåler..............

Pelikan.......

Liten øgle.
Har vært aktiv i mitt værksted igjen.
Ha en god dag der ute :o)

7 kommentarer:

 1. Hjelp for noen nyyyydelige ting du har laget!!!! Og så MYE!!! Skal si du har vært aktiv i vekstedet ditt!! Det er jo så nydelig alt sammen men jeg ble mest forelsket i ringene! Jeg bruker nesten aldri smykker men er så glad i spesielle ringer og har det på meg daglig! Du har virkelig funnet stilen på det du lager. Hjertene til å henge rundt halsen var oså helt herlige! Den gulgrønne fargen var FLOTT!!! Så heldig du er som har et sånt verksted som er ditt!! Ha en fin dag videre :))Klemmer fra bekken :))

  SvarSlett
 2. Ej, hvor blev det altså flot! Du er jo superaktiv om dagen! :-D

  SvarSlett
 3. Hej,
  Hvor er dog smukke ting du har lavet. Jeg må indrømme, at jeg er især vild med øglen, men halskæderne og ringe er også skønne. Du er utrolig dygtig.
  Ha en bra dag ☺

  SvarSlett
 4. Hej!

  tack för besöken hos mig! Lycka till med allt ditt skapande, det verkar som att du kommit igång riktigt!

  SvarSlett
 5. Så vakre smykker du har laget! De fargene og de formene dine...du er flink og det er godt å se på dine produkter,øv deg på å se deg selv som en flink keramiker, for det er du!
  Kjære deg, jeg vet mye om
  utbrenthet Lisbeth:( sykemeldt i lang tid......for noen år siden. Dette skal vi snakke om,du skal nok komme opp igjen!!! en god metode er: kreativitet/ aktivitet i god kombinasjon med: hvile/søvn, kontemplasjon og meditasjon!
  ringer deg snart,gleder meg!

  SvarSlett
 6. Riktigt fina saker du har gjort.
  Ha det så bra
  Mariana

  SvarSlett
 7. Hei, takk for hilsen, d har vært litt tørke ja, men no har æ blogga ei forklaring ;o), i tillegg e d så himla mye jobb m jobb, har m arbeid hjem kver dag!
  huske ikkje om du har laga salgsbod, har så lyst på ei øgle av nokka slag t julegave te nån spesiell, men d e vel vanskelig å sende også, og koste en formue i frakt, kjenne æ posten rett!!??

  SvarSlett